Ο Μίλιτς που δεν έκανε στον Ολυμπιακό υπογράφει στη Νάπολι

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Χρβόγιε Μίλιτς είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή της Νάπολι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του calciomercato.it, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, μετά τη μεταγραφική σύσκεψη που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιούντολι, συμφώνησε να προκριθεί η περίπτωση του πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού!

Όπως αναφέρεται, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον εκπρόσωπο του 28χρονου Κροάτη μπακ, Φάλι Ραμαντάνι και όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πιθανό να γίνει κάτοικος Νάπολης, κατ’ αρχάς έως τον Ιούνιο και με οψιόν για ακόμη δύο χρόνια. Κάτι που θα γίνει εάν βεβαίως περάσει με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Και αυτό διότι η Νάπολι αναζητά έναν παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αλγερινού μπακ, Φαουζί Γκουλάμ.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίλιτς απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό, παρότι είχε αποκτηθεί με 1,5 εκατ. ευρώ από τη Φιορεντίνα, λόγω της κακής του αγωνιστικής παρουσίας, αλλά και πειθαρχικών παραπτωμάτων. Με τη συνεισφορά του στους Πειραιώτες να περικλείεται σε 4 συμμετοχές και συνολικά 267 αγωνιστικά λεπτά!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα