«Βγάζω το καπέλο στον Νίκο Λυμπερόπουλο που σηκώθηκε κι έφυγε»

Ο Μίμης Δομάζος ήταν ιδιαίτερα καυστικός κατά την παρουσίαση του βιβλίου του στην Πρέβεζα και δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υποστήριξε την απόφαση του Λυμπερόπουλου και να παραιτηθεί και είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έκανε το ίδιο και ο Ουζουνίδης:

“Ο Παναθηναϊκός από πρώτος πήγε τέταρτος επειδή πέταξε ο άλλος την μπύρα. Άδειο ή γεμάτο δεν το πετάς. Κάθε φορά ο Ολυμπιακός όταν παίζεις σου κάνει τα ίδια πράγματα και εσύ πέφτεις στην παγίδα τους. Κάθε Κυριακή αν έπαιζα εγώ με τον Ολυμπιακό δεν είχα πρόβλημα. Γκολ με όλους τους τρόπους του είχα βάλει”.

“Ένα μπράβο στον Νίκο Λυμπερόπουλο, εγώ του βγάζω το καπέλο είδε μέσα τι γίνεται και σηκώθηκε και έφυγε. Δεν ξέρω γιατί έμεινε ο Ουζουνίδης. Ο Παναθηναϊκός δίνει παίκτες από το πάνω ράφι και παίρνει από το κάτω”

“Δεν μπορεί να είσαι σε μνημόνιο και να μην πληρώνεις και να δίνεις τη ραχοκοκαλιά σου γιατί τότε αναρωτιέσαι ποιος θα βοηθήσει. Ναι οκ, καλά κάνουν και προωθούν την ακαδημία αλλά αυτά τα παιδιά ποιος θα τα βοηθήσει. Στην εποχή μας υπήρχαν έμπειροι παίκτες που βοηθούσαν τους νεότερους”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα