Ο Μεληκιώτης στα «κιτρινόμαυρα»

Όταν η ΑΕΚ παίρνει ποδοσφαιριστή από την Ημαθία ο κόσμος μπορεί να περιμένει τα καλύτερα. Ο Αλέκος Αλεξανδρής πήρε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος παραλίγο να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου UEFA και φυσικά ο ανυπέρβλητος Μίμης Παπαϊωάννου έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ένωσης.

Φέτος ήρθε η σειρά του Δημήτρη Μεληκιώτη. Το ταλέντο της Βέροιας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών και στην ουσία αντικαθιστά στο ρόστερ τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Μεληκιώτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21.

Ο Δημήτρης Μεληκιώτης είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1996 στη Βέροια. Ξεκίνησε από τον σύλλογο Ακαδημία Βέροιας και στα 16 του βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας.

Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα πέρσι (5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με ένα γκολ και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο) ενώ στην τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε επτά ματς πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και έχει τρεις συμμετοχές με ένα γκολ στο φιλικό 2-2 στην Κύπρο τον περασμένο Νοέμβριο

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Μεληκιώτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στην ΑΕΚ που είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου ως τώρα. Είναι μια πρόκληση για μένα και ελπίζω να δικαιώσω όσους πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είχε στο παρελθόν μεγάλους ποδοσφαιριστές με προέλευση τον τόπο καταγωγής μου και θέλω να συνεχίσω αυτή την παράδοση».

Ο Δημήτρης Μεληκιώτης επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 31».

Να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους Αϊντάρεβιτς και Βράνιες για τώρα και τους Γιακουμάκη και Τσιντώτα για το καλοκαίρι και ψάχνει ακόμη για δύο παίκτες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα