Ο Μελισσανίδης ζήτησε το πρωτάθλημα!

Σε δεύτερη φάση περνά ο… αγιασμός που έκανε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ το πρωί στα Σπάτα. Εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και έθεσε υψηλότατους στόχους!

Ο «τίγρης» ζήτησε ξεκάθαρα από τους παίκτες του να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα και ότι μπορούν επίσης να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη:

«Πρώτα απ όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα. Θέλω όλοι να βοηθήσετε ώστε να νιώσουν ωραία σε αυτή την ομάδα.

Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι. Όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε. Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρόνια μας. Αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια.

Σας το λέω εγώ! Τα πάντα μπορούμε να πετύχουμε! Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά. Να ξέρετε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και εσείς πρώτοι πρέπει να πιστέψετε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα! Σας εύχομαι καλή χρονιά. Μακάρι ο Θεός να σας προστατεύει και να έχετε όλοι την υγεία σας.

Από εκεί και πέρα, σε ο,τι πρόβλημα τυχόν έχετε η διοίκηση θα είναι δίπλα σας για να σας το λύσει. Καλή χρόνια, με επιτυχίες για την ομάδα μας και τον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα