“Ο Μητσοτάκης θα είναι «κολοβός» πρωθυπουργός- Δεν έχει πειστική εναλλακτική πρόταση”

Στα σενάρια εκλογών αλλά και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και απαντώντας αρχικά στο ερώτημα αν θεωρεί ότι η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να κερδίσει τις εκλογές και να αναλάβει τη διακυβέρνηση είπε: «Ελεγα και λέω ότι οι εκλογές θα αργήσουν. Και το έλεγα διότι εκτιμούσα κάποια πράγματα τα οποία επιβεβαιώνονται. Δέχονται τα πάντα, όλα πάνε παρά πίσω. Αν γίνει ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός κάποια στιγμή, πρώτα απ’ όλα στην πολιτική, ξέρετε οι 6 μήνες, ο ένας χρόνος και ο ενάμιση είναι “μισός” αιώνας, μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα, μπορεί να αλλάξει η διεθνής συγκυρία, μπορεί να αλλάξουν πολλά, αλλά θεωρώ ότι και να γίνει θα είναι “κολοβός” πρωθυπουργός, γιατί δεν έχει μία πειστική εναλλακτική πρόταση».

Και πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς: «Οι διαφορές είναι περισσότερο στη ρητορική, παρά στην ουσία, όταν μιλάμε για την οικονομία, γιατί σε όλη την άλλη, την αριστερή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στην παιδεία και σε όλα αυτά, πάνω κάτω συμφωνούν και τα έχουν στηρίξει όλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα