Ο Μουρίνιο έχρισε… διάδοχό του τον Λάμπαρντ!

Η παρουσία του Φρανκ Λάμπαρντ στην Μάντσεστερ Σίτι, έστω και με τη μορφή δανεισμού, αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για πολύ κόσμο στο Λονδίνο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη και χρίζει ως… διάδοχό του τον διεθνή ποδοσφαιριστή!

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι αιφνιδίασε και πάλι με τις δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Premier League, με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο «special one» αναφέρθηκε στον άλλοτε αρχηγό των «μπλε», λέγοντας πως η θέση του Λάμπαρντ στην ομάδα του Λονδίνου είναι αναντικατάστατη και πως αν θελήσει να γίνει προπονητής, θα μπορούσε να είναι ο διάδοχός του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα θα τον καλέσει πίσω, όταν θελήσει ο ίδιος να επιστρέψει. Αυτά τα λόγια προέρχονται από τον Αμπράμοβιτς, γι’ αυτό μιλάω με τόση σιγουριά. Είναι απλά μία περίοδος στην καριέρα του. Δεν μας άρεσε όταν επέλεξε να πάει στη Νέα Υόρκη. Μετά πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν μία προοπτική γι’ αυτόν και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Η θέση του στην Τσέλσι είναι αναντικατάστατη. Πιστεύω πως στο μέλλον, δεν θα την χάσει. Μπορεί να επιστρέψει μία μέρα και νομίζω, πως αν θέλει να γίνει προπονητής, θα μπορέσει να με διαδεχθεί»!

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τη Σίτι, δήλωσε: «Πιστεύω πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι. Εμείς βελτιωθήκαμε. Βελτιώσαμε το ρόστερ μας και την ομάδα. Δεν λέω πως δεν έχουμε προβλήματα. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα