Ο Μουρίνιο… ανοίγει την… πόρτα στον Λουκάκου!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την πρόθεση του Ρομέλου Λουκάκου να πάρει μεταγραφή, λέγοντας πως ο Βέλγος επιθετικός δεν επιθυμεί να κάνει καριέρα στην Τσέλσι!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος, δηλώνοντας πως ο Λουκάκου θα φύγει από την ομάδα επειδή το θέλει ο ίδιος. Ο Λουκάκου έχει ήδη κλείσει στην Έβερτον, η οποία θα πληρώσει το ποσό ρεκόρ των 37 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον εντάξει με ελεύθερη μεταγραφή στο δυναμικό της.

Ο Μουρίνιο πάντως, δεν χαρίστηκε στον Βέλγο, όπως άλλωστε δεν χαρίζεται σε κανέναν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το σκεπτικό, πρώτα απ’ όλα, ήταν ότι ο Λουκάκου ήταν ξεκάθαρος απέναντι μας. Δεν είχε ποτέ τη διάθεση και την αποφασιστικότητα να κάνει καριέρα στην Τσέλσι. Ήθελε να παίξει στην Τσέλσι, αλλά μόνο αν του εγγυόμασταν ότι θα αγωνίζεται βασικός. Σε ένα κλαμπ με τη δική μας δυναμική, είναι πολύ δύσκολο να δώσεις μία υπόσχεση σαν αυτή. Μετά από αυτή τη συζήτηση, η Έβερτον ήρθε με μία πολύ σημαντική πρόταση και επειδή εμείς θέλουμε να πληρούμε τους όρους του Financial Fair Play, την αναλύσαμε διεξοδικά και καταλήξαμε στην απόφασή μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα