Ο Μουρίνιο διέρρευσε τη συμφωνία με τους «κόκκινους διάβολους»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Πορτογάλος διέρρευσε μέσω του περιβάλλοντός του, ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους «κόκκινους διάβολους».

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Τσέλσι θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο του βρετανικού συλλόγου. Το deal ανακοινωθεί και επισήμως μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολλανδός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Telegraph, πηγή από το κοντινό περιβάλλον του Μουρίνιο φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μουρίνιο θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι δεδομένη η συμφωνία».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η έγκυρη εφημερίδα, ο ίδιος ο Μουρίνιο εμφανίζεται σίγουρος για τη δουλειά του στο «Όλντ Τράφορντ» και περιμένει απλά να ελευθερωθεί η θέση από τον Λουίς φαν Γκάαλ, καταστρώνοντας από τώρα τα σχέδιά του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε και η ίδια η Γιουνάιτεντ δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μιλάει με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους εκπροσώπους του, όπως και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Λουίς Φαν Γκάαλ από την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα