Ο Μπέιλ «έφτυσε» τα 120 εκατομμύρια της Μάντσεστερ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί το νέο ίνδαλμα των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής «έφτυσε στα μούτρα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσφορά των 120 εκατομμυρίων ευρώ και επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα της Μαδρίτης, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε απ’ όλες τις πλευρές!

Ο ταλαντούχος παίκτης της «βασίλισσας» έγραψε ιστορία. Δεν υπάρχει καταγεγραμμένο προηγούμενο στην ιστορία του αθλήματος, ποδοσφαιριστής να αρνείται με τόσο κατηγορηματικό τρόπο τόσα πολλά χρήματα! Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία για καμία ομάδα και για κανέναν λόγο και φρόντισε να καταστήσει σαφές, πως όταν λέει κάτι το εννοεί και δεν είναι λόγια του αέρα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πράξη το σχεδιασμό της και κάλυψε τα 120 εκατομμύρια που απαιτούνταν για την εξαγορά της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή των Μαδριλένων. Ο Ουαλός, όμως, παρότι ο καθένας στη θέση του θα αισθανόταν δέος, αρνήθηκε την προοπτική των «μπέμπηδων» και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα.

Εκτός των Άγγλων, οι οποίοι επόμενο ήταν να αιφνιδιαστούν, ανάλογη παγωμάρα έπεσε και στη Μαδρίτη. Η διοίκηση της Ρεάλ είχε προγραμματίσει με τα χρήματα από τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, να κινηθεί για τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, παρά τις αντιρρήσεις του μάνατζερ των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο. Άπαντες, όμως, λογάριασαν δίχως τον… Ουαλό ξενοδόχο, ο οποίος έχει φτιάξει το πρόγραμμά του και μέσα σε αυτό, δεν περιλαμβάνεται ο… επαναπατρισμός στο Νησί!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα