Ο Μπακογιάννης απαντά στο Documento: «Λάθος πόρτα χτυπάτε για σπέκουλα»

Με ιδιαίτερα καυστικό και ειρωνικό τρόπο σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», το οποίο έκανε λόγο για ρήξη στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ», δίνοντας έτσι τέλος στο ευφάνταστο σενάριο της εφημερίδας πως… κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και θείο του.

Αφορμή για το δημοσίευμα στάθηκε η παρουσία του κ. Μπακογιάννη στο 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λαμία όπου πραγματοποίησε ομιλία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή η κοινή εμφάνιση θεωρήθηκε από πολλούς ως άδειασμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησαν δημοσίευματα στα οποία ανέφεραν πως ο Κώστας Μπακογιάννης θα διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα