Ο Μπαλοτέλι «παρασύρει στο σκοτάδι» τον Ρότζερς!

Εγκλωβισμένος σε κατάσταση… περιδίνησης, εν μέσω της πλέον ισχυρής «καταιγίδας» στην πορεία του στον πάγκο της Λίβερπουλ και με το κλίμα ολοένα και να αγριεύει εναντίον του, βρίσκεται ο Μπρένταν Ρότζερς!

Ο μάνατζερ των «κόκκινων» δέχεται δριμύτατη κριτική από τον Τύπο στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι κακώς επέτρεψε την παραχώρηση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, ότι ολιγώρησε χαρακτηριστικά στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του και ότι, τελικά, επέλεξε τη χειρότερη λύση, εκείνη του Μάριο Μπαλοτέλι!

Είναι χαρακτηριστικά τα σχόλια στα ΜΜΕ του Νησιού, τα οποία και διαμορφώνουν γενικότερα το κλίμα στοn χώρο του ποδοσφαίρου. Όπως λέγεται, ο Μάριο Μπαλοτέλι, με την ανύπαρκτη παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου και τις παιδαριώδεις γκάφες του εκτός γηπέδου, παρασύρει στο σκοτάδι τον Μπρένταν Ρόζτερς, ο οποίος φέρει την ευθύνη για την επιλογή του και δεν αποκλείεται, τελικά, να αποτελέσει και τον βασικό λόγο για μία ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η κατάσταση είναι σοβαρή. Όσα καταλογίζουν στον Βρετανό τεχνικό οι οπαδοί και ο Τύπος έχουν μία δώσει υπερβολής, αλλά στη βάση τους ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Ρότζερς αναγκάστηκε να πουλήσει τον Λουίς Σουάρες για δύο λόγους: 1) Ήταν πάρα πολλά τα λεφτά. 2) Διότι το επιθυμούσε ο Ουρουγουανός.

Μέχρι εκεί, ο τεχνικός της Λίβερπουλ έπραξε σωστά. Από το σημείο αυτό και έπειτα, ξεκινούν οι… παλινωδίες! Ο Μπρένταν Ρότζερς, παρότι είναι πολύ και ζεστό χρήμα στη διάθεσή του, δεν κινήθηκε αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι, με αποτέλεσμα να χαθούν όλες οι καλές περιπτώσεις που ήταν διαθέσιμες. Όταν δε, έφτασε στο… παρά πέντε, κατέληξε στη χειρότερη επιλογή. Στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος και αγωνιστικά υστερούσε στη Μίλαν και με τη συμπεριφορά του προκαλούσε συνεχώς προβλήματα εκτός γηπέδων.

Η Λίβερπουλ δαπάνησε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, για έναν παίκτη που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είχε χαρακτηρίσει με τον χειρότερο τρόπο, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι το επίπεδό του δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Μίλαν, ενώ είχε αναρωτηθεί, σε ποια θέση αγωνίζεται και ποιος είναι ο ρόλος του στο γήπεδο! Το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» θέλησαν να ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο, τον διεθνή Ιταλό επιθετικό, δεν πτόησε τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος εκτίμησε ότι μπορεί να τιθασεύσει, αγωνιστικά και μη, τον Μάριο Μπαλοτέλι. Όπως αποδεικνύεται, όμως, ο διεθνής επιθετικός όχι μόνο δεν πρόσφερε λύση, αλλά τραβάει προς το χάος της καταστροφής και τον προπονητή που τον επέλεξε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα