Ο Μπαράλες θα σκοράρει στους γείτονες!

Στα έγκατα της Ανατολίας θα εγκατασταθεί ο Τζερόνιο Μπαράλες. Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πουλήθηκε στην τουρκική Σίβασπορ, αφού η διοίκηση του συλλόγου ζητούσε πολλά λεφτά και καμία μεγάλη ελληνική ομάδα δεν μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων.

Το συνηθίζουν άλλωστε οι Μπάκος και Καϋμενάκης να ζητούν αρκετά χρήματα για να παραχωρούν παίκτες τους σε ελληνικές ομάδες και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν, αφού θέλουν να αισθάνονται ότι κουμαντάρουν μία μεγάλη ομάδα που ανταγωνίζεται κάθε σύλλογο της χώρας και όχι να παραχωρούν παίκτες τους κοψοχρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες θα εισπράξουν από τους Τούρκους περί του 1,5 εκ. ευρώ!

Για το λόγο αυτό, ο Μπαράλες παρά τα όργια που έκανε μπροστά στα μάτια των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρά το ότι είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, κατέληξε τελικά σε μία ομάδα που πέρσι πάσχισε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες με τα 17 του γκολ στο περσινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών και μένει να δούμε αν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και με την καινούρια του ομάδα. Χαρακτηριστικό του Μπαράλες είναι ότι τα γκολ δεν τα έβαλε με πέναλτι (όπως για παράδειγμα ο πολυδιαφημισμένος Φινμπόγκασον που σκόραρε δέκα φορές πρόπερσι από την άσπρη βούλα για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία), ενώ πέτυχε και τρία γκολ στο Europa League!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα