Ο Μπεργκ καλείται να βγάλει τον ΠΑΟ από το «μνημόνιο»!

Μετά από σχεδόν δύο μήνες αποχής, ο Μάρκους Μπεργκ δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό της στην ενεργό δράση.

Ο Σουηδός επιθετικός φαντάζει για τους «πράσινους» ως η λύση στο «αγωνιστικό μνημόνιο – αδιέξοδο» που έχουν περιέλθει. Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο Νίκος Νταμπίζας και η διοίκηση, στηρίζουν τις ελπίδες τους στην ικανότητα του σκανδιναβού σκόρερ. Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε όλες τις γραμμές τους, καθώς έχει εξελιχθεί σε μία παθητική ομάδα, που εξαρτάται από την απόδοση του αντιπάλου και όχι από τις δικές της δυνάμεις.

Το «τριφύλλι» δείχνει να χάνει το στοιχείο της αγωνιστικής κυριαρχίας που χαρακτήριζε το παιχνίδι του ως μεγάλη ομάδα και περιορίζεται σε έναν παθητικό ρόλο, προσδοκώντας πως με την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, όλα θα λυθούν ως δια μαγείας! Ωστόσο, η αγωνία του Γιάννη Αναστασίου να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο του «τριφυλλιού», ενδεχομένως να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τον παίκτη, ο οποίος, από τη μία έχει πολύ καιρό να αγωνιστεί, κάτι που συνεπάγεται ένα διάστημα προσαρμογής και ανάκτησης της καλής φόρμας του και από την άλλη, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να αποφύγει τυχόν νέο τραυματισμό στο ίδιο σημείο, γεγονός που αν συμβεί, θα τον κρατήσει εκτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Στον Παναθηναϊκό πάντως, θεωρούν ότι με την επιστροφή του Μπεργκ, η ομάδα θα βρει λύσεις στο σκοράρισμα και θα ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα που συνεχίζεται, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα