Ο Μπερλουσκόνι ζήτησε τη νίκη με Ίντερ

Ελληνικές συνήθειες έχει… αποκτήσει ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ο «καβαλιέρε» έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Σαββάτου και μίλησε στους παίκτες του πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/11).

Ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες και… παρεξήγησης. Με αποφασιστικό και αυστηρό ύφος, δήλωσε πως η ήττα δεν αποτελεί επιλογή για τη Μίλαν και πως στο μυαλό όλων θα πρέπει να βρίσκεται η νίκη και μόνο αυτή.

Ο Μπερλουσκόνι στάθηκε ιδιαίτερα στον Φερνάντο Τόρες, από τον οποίο απαίτησε να σκοράρει και να έχει καλή απόδοση! Ο Ισπανός επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Τσέλσι, έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα, σε εννιά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον ιταλικό σύλλογο.

Ο πρόεδρος της Μίλαν έδωσε και τεχνικές οδηγίες και ειδικότερα στον Μίκαελ Εσιέν, από τον οποίο ζήτησε να κολλήσει πάνω στον Ματέο Κόβατσιτς και να μην τον αφήσει να πάρει… ανάσα! Ο 78άχρονος παράγοντας παρακολούθησε για λίγη ώρα την προπόνηση, παρέα με τον Αλμπέρτο Ζανγκρίλο (Υπεύθυνος Επιστημονικού Τμήματος), πριν αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα