Ο Μπερλουσκόνι «τελειώνει» τον Μπαλοτέλι!

Φωτιά… στις σχέσεις της Μίλαν με τον Μάριο Μπαλοτέλι έβαλε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για την παραχώρηση του Ιταλού επιθετικού!

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο περί ενδεχόμενης παραχώρησης του 23άχρονου ποδοσφαιριστή. Όπως αποδεικνύεται, τίποτε δεν είναι τυχαίο, πολύ δε περισσότερο όταν αφορά την ομάδα του δαιμόνιου και πανέξυπνου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός παράγοντας, πρώην Πρωθυπουργός και νυν πολιτικός της γειτονικής χώρας, μίλησε «έξω από τα δόντια» για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, τον οποίο, επί της ουσίας, έβγαλε… ακατάλληλο για να αγωνίζεται με τη φανέλα των «ροσονέρι»!

«Ρώτησα τον Μπαλοτέλι αν θέλει να κερδίζει. Μου απάντησε ναι και τότε του είπα πως για να συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να αποκτήσει καλύτερη σχέση με το γκολ. Ο Μπαλοτέλι δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Πρέπει να μάθει πώς να σκοράρει. Θα ήθελα να τον ενημερώσω πως για να πετύχει κανείς γκολ, πρέπει να βρίσκεται κοντά στο γκολ. Γιατί παίζει σαν… μέσος συνέχεια; Πρέπει να μάθει να παίζει σαν κεντρικός επιθετικός. Οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι από τη Μίλαν και παράλληλα δεν είμαι και ‘γω, αλλά η διαφορά είναι ότι εγώ βάζω τα λεφτά. Παραμένουμε η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο και ήδη ξεκινήσαμε να κτίζουμε τη νέα Μίλαν. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Καθόλου μάλιστα. Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό το γεγονός».

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ και της Τότεναμ. Οι δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο της παραχώρησης του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος σαφώς και δεν θα έλεγε όχι σε μία πολύ καλή πρόταση από την Αγγλία, το πρωτάθλημα με τα πιο ακριβά συμβόλαια στον κόσμο. Ωστόσο, από τις δηλώσεις του προέδρου των «ροσονέρι», συμπεραίνουμε πως έρχονται κι άλλες αλλαγές στην Μίλαν, ενδεχομένως και στην τεχνική ηγεσία, με την καρέκλα του Κλάρενς Ζέεντορφ να τρίζει επικίνδυνα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα