Ο Μπερμπάτοφ ανοίγει την καρδιά του στον… Ντίμιταρ

Συνέντευξη στον εαυτό του παραχώρησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, νιώθοντας την ανάγκη να εκφραστεί για την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πει αυτό που… κατάλαβαν οι περισσότεροι, πως δεν ήταν τόσο εκνευρισμένος με τον Σιμόες, όσο με τον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ, που τον άφησε στον πάγκο.

Ο Μπερμπάτοφ προτίμησε για δημοσιογράφο τον… εαυτό του, προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με κάποιον που ενδεχομένως να γράφει (ή να ενστερνίζεται) πως θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ! Ο Βούλγαρος εξηγεί το αντίθετο, λέει πως ζει για τα ντέρμπι και πως για τα λεφτά που παίρνει κανονικά θα έπρεπε να παίζει. Να η συνέντευξη στον εαυτό του:

Ερ: «Γεια σου. Πως αισθάνεσαι;»
Απ: «Καλά είμαι, αλλά και απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και δέχθηκα κόκκινη κάρτα!»

Ερ: «Ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα;»
Απ: «Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με εμπόδιζε να πάρω καλύτερη θέση στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό με έκανε νευρικό και με εκνεύρισε με αποτέλεσμα να τον χτυπήσω».

Ερ: «Δεν είναι αυτός λόγος να χτυπήσεις κάποιον. Πολλοί ποδοσφαιριστές κρατιούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων»
Απ: «Αυτό είναι αλήθεια. Ο τρόπος με τον οποίο ενήργησα δε συνάδει με τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο και το παίζω, αλλά ο οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει την ισορροπία του και να κάνει κάτι χαζό κατά τη διάρκεια του αγώνα»

Ερ: «Γιατί, λοιπόν, τόσος εκνευρισμός;».
Απ: «Οφείλεται στο ότι έβλεπα από τον πάγκο ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη κι όμως νικούσε. Στο ότι διεξαγόταν ένα ντέρμπι και δεν μπορούσα μνα βοηθήσω. Γι’ αυτό ήρθα στην Ελλάδα, για τα ντέρμπι όπου η εμπειρία μου και η ποιότητά μου μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και όχι για να κάθομαι στον πάγκο»

Ερ: «Είσαι απογοητευμένος από αυτό;»
«Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι πως στην περίπτωση αυτή την… πλήρωσε ένας ποδοσφαιριστής από την άλλη ομάδα. Δεν είμαι από τους παίκτες που ψάχνουν καβγάδες, είναι γνωστό αυτό, αλλά έγινε το αντίθετο αυτή τη φορά και λυπάμαι πολύ».

Ερ: « Και τώρα;»
Απ: «Τώρα θα πρέπει να κουβαλήσω τις συνέπειες των πράξεών μου. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία. Και γι’ αυτό λέω συγγνώμη στην ομάδα»!

Ερ: «Κάποια Μέσα αναφέρουν πως δεν θες να αγωνίζεσαι πια για τον ΠΑΟΚ»
Απ: «Γι’ αυτό δίνω σε σένα αυτή τη συνέντευξη και όχι σε κάποιους που λένε ανόητα πράγματα από αυτά… Δεν είναι αλήθεια και με κάτι τέτοια προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή υπάρχει κόσμος που λέει: “Κοίτα τον, δεν θέλει να παίζει πια και γι’ αυτό δέχθηκε την κόκκινη κάρτα”. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω. Όταν αυτό δεν συμβαίνει είμαι νευριασμένος και απογοητευμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθεις χαρά όταν δεν αγωνίζεσαι, ενώ από την άλλη με πληρώνουν καλά χρήματα, με βάση όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, με την ποδοσφαιρική μου ποιότητα, την οποία έχω δείξει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, είμαι απογοητευμένος κι αυτό μπορείτε να το δείτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα