Ο Μπλάτερ ξαναχτυπά: Δεν ξεχνώ…

Κάτι σαν… σύνθημα ξεστόμισε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος επιμένει ότι είναι αθώος και, παρ’ ότι είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει, δεν πρόκειται να… ξεχάσει!

«Μπορώ να συγχωρέσω αυτούς που με τιμώρησαν. Η άμεση αποστολή μου στο ποδόσφαιρο έχει ολοκληρωθεί, διότι πολύ απλά πια δεν εμπλέκομαι άμεσα με αυτό. Όταν όμως υπηρετείς το ποδόσφαιρο, το έργο σου δεν τελειώνει ποτέ. Τώρα είμαι το νούμετο εννέα και είμαι στην ένατη δεκαετία της ζωής μου. Ακόμα η FIFA έχει πολλές εκκρεμείς έρευνες και υπάρχει και μία εναντίον μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελβετός παράγοντας, στο βιβλίο του με τίτλο «Αποστολή και Πάθος».

Στη συνέχεια, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε υπήρξε διάσταση απόψεων με τον Φραντζ Μπεκενμπάουερ, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης του Μουντιάλ του 2006 για λογαριασμό της Γερμανίας και κατηγορείται επίσης για διαφθορά, ενώ έγινε και έρευνα για παρατυπίες στην ανάθεση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα