«Ο Μπουλάς δεν είχε ίχνος ματαιοδοξίας»

Για ένα από τα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, τον Σάκη Μπουλά μίλησε η ηθοποιός και στενή του φίλη, Άβα Γαλανοπούλου καλεσμένη το βράδυ της 25ης Μαρτίου στα Καρντάσιανς.

«Στο Πενήντα – Πενήντα αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα με τον Σάκη Μπουλά. Πολλά βράδια, πολλά ξενύχτια, ποτά, φαγητά, γλέντια… Πολλές κουβέντες εκ βαθέων και πολύ συγκίνηση είχαμε στις κουβέντες μας», είπε η ηθοποιός και ανέφερε ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Έχουμε κάνει μαζί με τον Σάκη πριν τρια χρόνια ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Δεν θυμάμαι σε ποιο σχήμα είχαμε πάει να ακούσουμε… Μας δίνουν το μικρόφωνο -εγώ τραγουδάω Το Άδειο Μου Πακέτο και ο Σάκης το Ξένος Για Πάντα Ξένος».

Για τον χαρακτήρα του Σάκη Μπουλά, η Άβα γαλανοπούλου είπε: «Ο Σάκης είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο που δεν έχει ίχνος ματαιοδοξίας, πάντοτε ήταν των ισορροπιών, ποτέ του να φανεί πρώτος, δεν ήταν ποτέ φαταούλας, αλαζόνας, δεν ήταν άπληστος. Ήταν πολύ γενναιόδωρος, βαθιά ευγενική ψυχή και βέβαια με απίστευτο χιούμορ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα