Ο Μπρούνο Σοάρες στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Μπρούνο Σοάρες, εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ενόψει του καλοκαιριού, οπότε και μένει ελεύθερος!

Το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσαν επίσημες πηγές τόσο από την πλευρά της ομάδας, όσο και του Βραζιλιάνου. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ώστε να εντάξει άμεσα τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και αναμένει την απάντηση των Γερμανών. Σε περίπτωση που αρνηθούν, έχει ήδη προσεγγίσει τον Σοάρες και τον ατζέντη του, ώστε να κλείσουν συμφωνία από τώρα, για το καλοκαίρι.

Για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Πολωνία και συγκεκριμένα τη Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία επίσης έχει καταθέσει πρόταση, τόσο στη Φορτούνα, όσο και στον παίκτη. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η περίπτωση του Σοάρες εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής των έξυπνων μεταγραφών που θα επιχειρήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός από τούδε και στο εξής. Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο της ανεύρεσης ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι, ή που μπορούν να αποκτηθούν με ελάχιστο κόστος και βέβαια, να διαθέτουν την ποιότητα που απαιτεί η παρουσία τους σε μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα