Ο Νίκλας Χουλτ πωλείται στη Νότιγχαμ αντί 350.000 ευρώ

Το ενδιαφέρον της (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Νίκλας Χουλτ, μετουσιώνεται σε πρόταση στον Παναθηναϊκό, ώστε ο Σουηδός μπακ να μετακομίσει στο “Νησί”.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές συζητήσεις γύρω από το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του 27χρονου μπακ με το “τριφύλλι” και βεβαίως το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο ατζέντης του παίκτη Μάρτιν Νταλίν και ο δικηγόρος του κρατούν ήπια στάση, προκειμένου να βρεθεί μία (εξωδικαστική) λύση που θα “καλύψει” τους πάντες. Ο δε μάνατζερ του Σουηδού, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Νότιγχαμ για συμβόλαιο 2,5 ετών, με απολαβές 300.000-600.000-600.000 ευρώ, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα σε στελέχη της αγγλικής ομάδας και πολύ άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για την ολοκλήρωση της πώλησης του Χουλτ αντί 350.000 ευρώ.

Στην Αγγλία μάλιστα θεωρούν δεδομένο πως το αργότερο έως το Σάββατο ο ξανθομάλλης μπακ θα είναι παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκληρώνοντας έτσι ένα μεταγραφικό “γαϊτανάκι”, που είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει αντιδράσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα