Ο Νεράτζης έκλεισε το μικρόφωνο της Ζωής

Επεισοδιακή ήταν η πρωινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Την Τρίτη προσήλθε για να καταθέσει ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος, αλλά η διαδικασία σημαδεύτηκε για μία ακόμη φορά από τις αντιπαραθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το προεδρείο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε συνεχώς με ερωτήσεις τον κ.Στασινόπουλο και διατύπωνε ενστάσεις, προκαλώντας τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Παύλου Νεράντζη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής απείλησε να την αποβάλλει, αλλά η κ.Κωνσταντοπούλου δεν πτοήθηκε, ενώ αντιδρούσε κάθε φορά που ο κ.Νεράντζης προέτρεπε τον κ.Στασινόπουλο να συνεχίσει την κατάθεσή του χωρίς να διακόπτει για να απαντήσει.

Τελικά, ο πρόεδρος μόνος του σηκώθηκε και έκλεισε το μικρόφωνο της κ.Κωνσταντοπούλου, αλλά ακόμη και τότε δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα τελικά ο κ.Νεράντζης να ξεσπάσει ο ίδιος, εμποδίζοντας τις ερωτήσεις της.

«Κύριε Νεράντζη, ενοχλείστε κάθε φορά που αποκαλύπτεται η αλήθεια. Πράγμα που αντίκειται στη θέση σας ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Είστε πρόεδρος της συγκάλυψης και αδιαφάνειας», τον κατηγόρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα