Ο Ντάνος μετά το ποδόσφαιρο και το θαλάσσιο σκι το γύρισε στο σκουός

O νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος (γνωστός και ως Ντάνος) πέρασε πολλά χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους ως ποδοσφαιριστής. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σκιάθο. Από εκεί το 2004πήγε στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Είχε μόνο μία συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Σ. Ρόδος για την σεζόν 2005 με 2006 στην οποία είχε 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Ακολούθησε μία τριετία στον Εθνικό Αστέρα όπου σε 40 ματς είχε ένα γκολ. Μάλιστα την τελευταία περίοδο είχε προπονητή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σίνισα Γκόγκιτς. Το 2009 επέστρεψε στη Ρόδο και τερμάτισε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις 26 Μαΐου 2010 στον αγώνα των ελαφιών κόντρα στον Ιωνικό στη Νεάπολη που έληξε ισόπαλος 1-1. Ο Αγγελόπουλος μπήκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στη θέση του Λουτσιάνο.

Πλέον ο Ντάνος είναι δάσκαλος θαλάσσιου σκι, ενώ είπε να δοκιμάσει την τύχη του και σε ένα άλλο άθλημα, που δεν έχει σχέση με την θάλασσα… Το σκουός. Μάλιστα ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, με τον ίδιο να κρατάει μια ρακέτα του αθλήματος και να γράφει:

«2 ώρες προπόνηση έτσι για να μπούμε δυνατά στην εβδομάδα! (Πέθανα η αλήθεια!)». Πώς επέλεξε ένα τόσο…μη διαδεδομένο άθλημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Όχι τυχαία. Για τους… ψαγμένους το σκουός είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα στον κόσμο. Απαιτεί ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, ευλυγισία, γρήγορα αντανακλαστικά, αυτοσυγκέντρωση και αυτοπειθαρχία. Παίζεται με ρακέτα σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο κλειστό χώρο και δεν επηρεάζεται καθόλου από τις καιρικές συνθήκες. Η δύναμη κτυπήματος μιας μπάλας είναι 150 χιλιόμετρα ανά ώρα. Ο παίκτης μπορεί να κάψει σε ένα αγώνα μέχρι και  1000 θερμίδες σε μια αγωνιστική ώρα.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα