Ο Ντίμι στην Premier League!

 

Μπράβο Δημήτρη! Στα 37 του ένας ικανότατος, αλλά αδικημένος τερματοφύλακας, πέτυχε τη δική του υπέρβαση και χάρη στην εξαιρετική του χρονιά οδήγησε τη Μίντλεσμπρο στην άνοδο στην Premier League, στην οποία θα έχει την τύχη να αγωνιστεί, έστω κι ως αναπληρωματικός, αφού ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του!

Η «Α» έγραφε από το… Νοέμβρη πως οι Golden State Warriors θα σπάσουν το ρεκόρ των Bulls κι από το Γενάρη ότι θα πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ. Ε λοιπόν, γράφαμε εδώ και μήνες πως έτσι όπως το πάει, ο Ντίμι θα οδηγήσει την «Μπόρο» στα μεγάλα σαλόνια και θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να αγωνιστεί – μετά από τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας – και στην Premier League.

Η Μίντλεσμπρο τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Championship, έχοντας την καλύτερη άμυνα με 31 γκολ παθητικό και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (8 γκολ σε 23 ματς) όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Αγγλίας και σχεδόν όλων των επαγγελματικών κατηγοριών στην Ευρώπη (σε αναλογία γκολ ανά αγώνα). Ο Ντίμι κράτησε το μηδέν σε 22 παιχνίδια και σε ελάχιστα δέχθηκε περισσότερα από ένα γκολ.  Από τις 20/11/15 μέχρι τις 12/1/16 κράτησε το μηδέν σε εννέα σερί παιχνίδια, διάστημα κατά το οποίο η «Μπόρο» πέτυχε οκτώ νίκες.

Οι οπαδοί της Μίντλεσμπρο τον λατρεύουν και το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε τιμής ένεκεν, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει και του χρόνου. Φυσικά τα λεφτά που έχει να παίρνει ο σύλλογος είναι πάρα πολλά και θα κάνει σίγουρα μετεγγραφή τερματοφύλακα, ωστόσο το κατόρθωμα του Κωνσταντόπουλου είναι σπουδαίο και το ότι θα παίξει στην Premier League σημαίνει αυτόματα ότι γίνεται ο πρώτος Έλληνας τερματοφύλακας που θα το πετύχει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα