Ο Νταβούτογλου τάζει ακόμη και νύφες για να πάρει ψήφους

To ρόλο… προξενήτρας παίζει ο Άχμετ Νταβούτογλου αφού ο Τούρκος πρόεδρος, εν όψει των εκλογών της 1ης Νοεμβρίου, κάλεσε- σε προεκλογική του ομιλία-  τους νέους και τις νέες της χώρας,  αν δεν μπορούν να τους βοηθήσουν οι γονείς τους ώστε να μπορέσουν να παντρευτούν. να έρθουν στο Κόμμα της Ανάπτυξης και της Δικαιοσύνης (AKP) για να τους ενισχύσει οικονομικά.

Αναλύοντας το προεκλογικό πρόγραμμα του ΑΚΡ είπε πως υπάρχει ειδική πρόνοια για τους νέους να βοηθηθούν στα επαγγελματικά τους σχέδια. Στο πρόγραμμα αυτό, είπε ο Νταβούτογλου πως υπάρχει ειδική μέριμνα για όσους συναντούν δυσκολίες για τον γάμο τους.

«Αν έχεις δουλειά, μισθό και μπορείς να ανταποκριθείς στις διατροφικές απαιτήσεις τι απομένει; Μια σύζυγος… Εμείς θέλουμε όλοι οι νέοι άνθρωποι σ΄αυτή την χώρα να βρουν ευκαιρία βιοπορισμού. Τους θέλουμε να αναπαράγονται αλλά αυτό απαιτεί να έχουν κι ένα επάγγελμα. Όταν λές ‘θέλω σύζυγο’, πρώτα συμβουλεύεσαι τους γονείς σου και Θεού θέλοντος, θα σου βρούν την κατάλληλη. Αν δεν μπορούν τότε να έρθετε σε μας» -είπε ο Νταβούτογλου- και υποσχέθηκε πως το κράτος τότε θα τους βρεί σύντροφο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα