Ο Ντε Χέα διώχνει τον Ίκερ!

Τρεις άνθρωποι που σχετίζονται με την πρόσφατη, αλλά και παλιότερη ιστορία της Ρεάλ, απόλυτοι πρωταγωνιστές κατά την περσινή κατάκτηση του Champions League, αλλά και συχνά στο απόσπασμα λόγω της βαρύτητας του ονόματός τους, φεύγουν σιγά-σιγά από τη Μαδρίτη.

Ο πρώτος που πήρε τα μπογαλάκια του και έφυγε ήταν ο Κάρλο Αντσελότι. Είχε φανεί ότι θα φύγει και επιβεβαιώθηκε η αποχώρησή του, σχεδόν κάποιες ώρες μετά το τελευταίο επίσημο ματς της Ρεάλ. Ο δεύτερος που φεύγει είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, ο Ίκερ Κασίγιας.

Εδώ και ένα χρόνο ξενερωμένος όχι τόσο με τη διοίκηση, αλλά με τον κόσμο της Ρεάλ, ο Ίκερ Κασίγιας είχε δείξει πως θέλει να φύγει δύο χρόνια πριν καν λήξει το συμβόλαιό του με την συμπεριφορά του. Εξέφραζε σπάνια την ικανοποίησή του στις εντός γηπέδου επιτυχίες και περισσότερο έδειχνε εικόνα «ξένου» όταν καθόταν στον πάγκο! Ήταν φευγάτος, ο Τύπος έγραφε το αυτονότητο και τελικά φαίνεται πως όπου να’ ναι φτάνουμε στη δικαίωση.

Οι πληροφορίες από τη Μαδρίτη θέλουν τον Ικέρ Κασίγιας να αποχωρεί άμεσα με συναινετικό διαζύγιο, ενώ πιθανότερος προορισμός του είναι οι ΗΠΑ. Κάποια πρόταση ακόμη δεν έχει, αλλά σίγουρα θα προκύψουν δεκάδες τώρα που επισημοποιείται σιγά-σιγά η απομάκρυνσή του από τη Μαδρίτη. Η Ρεάλ εννοείται πως καλύπτει άμεσα το κενό με το νέο μεγάλο αστέρι των γκολπόστ, τον Νταβίντ ντε Χέα.

Προς αποχώρηση είναι και ο Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά στη δική του περίπτωση πρέπει να προκύψει και κάποια καλή πρόταση…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα