Ο Ντουρμάζ «νίκησε» τον Ερνάνι

Ερνάνι και Πουλίδο θα πρέπει να θεωρούνται «τελειωμένοι» από τον Ολυμπιακό, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του ενόψει του δεύτερου μισού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως φαίνεται, ο Τζίμι Ντουρμάζ «κέρδισε» με τη συμπεριφορά και την προσπάθειά του τον Πορτογάλο προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος παρασύρθηκε από την καλή περυσινή σεζόν του συμπατριώτη του Ερνάνι, παραγκωνίζοντας από τη λίστα της UEFA τον Τούρκο μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεν Πορτογάλος άσος της Πόρτο θα αποτελέσει παρελθόν, ο δε Ντουρμάζ θα επανενταχθεί στη λίστα της UEFA για τα ματς με στο Europa League με την Άντερλεχτ και τον επόμενο αντίπαλο, αν η ομάδα του Πειραιά προκριθεί στους «16» του θεσμού.

Ανάλογη τύχη θα έχει και ο Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο στήθηκε ολόκληρη διαδικασία προκειμένου να απελευθερωθεί από την πρώην ομάδα του, την Τίγκρες. Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε στη διοίκηση ότι δεν υπολογίζει τον Μεξικάνο και δεν θα αποτελέσει έκπληξη, αν τον δούμε να επιστρέφει στο Μεξικό και στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα