Ο Οζίλ φέρνει… Χούμελς στην Άρσεναλ!

Δύο πόλεις της Αγγλίας, δύο μεγάλες ομάδες της Premier League, δύο διεθνείς Γερμανοί και στη… μέση το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, που θα αλλάξει χέρια με… κινηματογραφική ταχύτητα!

Ο Γενάρης αναμένεται να είναι εξίσου «ζωηρός» μήνας με τους καλοκαιρινούς που πέρασαν, κατά τη διάρκεια των οποίων τεράστια ποσά δαπανήθηκαν για την ενίσχυση των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Όπως όλα δείχνουν, η Αγγλία αναμένεται να είναι και πάλι πρωταθλήτρια, καθώς τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και το παρασκήνιο έχει πάρει φωτιά από τις διαβουλεύσεις και τα μεταγραφικά «μαγειρέματα».

Μία πολύ δυνατή ιστορία αφορά στο τρίπτυχο Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ – Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι «γαλάζιοι» του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Αρσέν Βενγκέρ για την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «κανονιέρηδες» με τη σειρά τους, θα πάρουν τα χρήματα αυτά και θα τα δώσουν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον αμυντικό Ματς Χούμελς, τον οποίο ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ θεωρεί ιδανικό για τα πλάνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σίτι και οι Λονδρέζοι έχουν σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία, ενώ η Μπορούσια, με τη διαφαινόμενη προσφορά των 50 εκατομμυρίων για τον ποδοσφαιριστή της, το σκέφτεται, πλέον, πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα, να απαντήσει θετικά στον Βενγκέρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα