Ο ολισθηρός δρόμος της Ραχήλ Μακρή

Η αμετροέπεια είναι σύνηθες φαινόμενο των ψεκασμένων πολιτικάντηδων και των λαϊκιστών. Και η κυρία Ραχήλ Μακρή, αποδεικνύει ότι δικαίως την εντάσσουν σε αυτή την κατηγορία των ψεκασμένων λαϊκιστών.

Η πολιτική σταθερότητα της κ. Μακρή σπάει κόκκαλα: Εξελέγη με τους ΑΝΕΛ, εν συνεχεία μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ακολουθήσει τον Λαφαζάνη στην ΛΑΕ, για να βρεθεί στο πλάι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και τελικά να φτιάξει δικό της κόμμα, το Μέτωπο νίκης. Δικαίωμα της αναμφίβολα να αλλάζει κόμμα σαν τα πουκάμισα.

Όμως η κ. Μακρή με τη σημερινή ανάρτηση της το τερμάτισε. Σήμερα που ο άνθρωπος Θεοδωράκης έδινε την δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο, επέλεξε για τους δικούς της απαράδεκτους, απάνθρωπους, μικροπολιτικούς λόγους, να σχολιάσει με εμετικό τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Μπα ο νεοφιλελέ ποταμάκιας δεν πηγαίνει στα νοσοκομεία μαζί με το πόπολο; οχι έ; βέβαια αφού δεν μπορεί μαζί με τους φτωχούς».

Προφανώς η παγκοσμίου φήμης λαϊκίστρια δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει την ανακοίνωση του Ποταμιού ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο διότι το ρομποτικό μηχάνημα που απαιτούνταν για την εξειδικευμένη αυτή χειρουργική πράξη, δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι πριν από τρία χρόνια η κ. Ραχήλ Μακρή αντιμετώπισε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας που την έφερε μόλις μία ανάσα από τον θάνατο. Έτσι χειρουργήθηκε εσπευσμένα σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λ. Κηφισίας, με πλήρη μυστικότητα.

Αντί η κ. Μακρή να ψέξει το υπουργείο που δεν έχει φροντίσει να ενισχύσει τα δημόσια νοσοκομεία με μηχανήματα ρομποτικής χειρουργικής, προτίμησε να κάνει αυτή την απαράδεκτη ανάρτηση δείχνοντας σε όλους για ποιον λόγο αυτοί και οι όμοιοι της πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία. Για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα δεν υπολογίζει να παίξει με τον πόνο και την αγωνία μίας οικογένειας. Διότι εκτός από πολιτικός ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα