«Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα»

Το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό λόγω έδρας έδωσε ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA για τη μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης (3/12), στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά» αναγνώρισε σαφώς τη δυναμική των «ερυθρόλευκων», αλλά τόνισε με νόημα πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς επιθετικού:

«Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά σε τέτοιου είδους ματς όλα είναι ανοικτά. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά για την ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα κάθε χρόνο, σίγουρα περιμένει με μεγάλη προσμονή αυτό το παιχνίδι και θέλει να μας περάσει στη βαθμολογία, αλλά κι εμείς δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε χαρούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα