Ο Ολυμπιακός Βόλου ζητά την καθαίρεση του Σαρρή!

Την καθαίρεση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή και σύσσωμου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αξιώνει με έγγραφό της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία θέτει θέμα νομικού κωλύματος, λόγω της εμπλοκής των παραγόντων σε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις!

Ο σύλλογος της Μαγνησίας κοινοποίησε έγγραφο στη Football League και στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου η διοίκηση του Γιώργου Σαρρή να αντικατασταθεί και στην ουσία, να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επιστολή των «ερυθρόλευκων» του Βόλου αναφέρεται προφανώς στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και τους στημένους πίνακες διαιτησίας, για τα οποία ελέγχεται ο Γιώργος Σαρρής, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε κληθεί σε απολογία από τον εισαγγελέα ως ύποπτος, όπως και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού Super League, Γιώργος Δούρος και άλλοι πολλοί. Ο Γιώργος Σαρρής είχε υποστηρίξει τότε, πως πρόκειται για μία καλοστημένη σκευωρία, η οποία σύντομα θα ξεσκεπαστεί.

Το συγκεκριμένο έγγραφο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κοινοποιήθηκε τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, προκειμένου να λάβει γνώση των θέσεων που στηρίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα