Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία κόντρα στον Λεβαδειακό

Άφησαν πίσω τους την ομάδα του Μπούκοβι, ισοφάρισαν το άπιαστο – μέχρι πρότινος – ρεκόρ του Τροντ Σόλιντ και στις 10 Ιανουαρίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα επιδιώξουν να γράψουν ιστορία, πετυχαίνοντας κόντρα στον Λεβαδειακό τη 17η σερί νίκη της, σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός μοιάζει με… νταλίκα δίχως φρένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την επικράτηση στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το ρεκόρ της ομάδας του Σόλιντ και πλέον έχουν βάλει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνέχισε το απόλυτο σερί που έχει στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε την 16 συνεχόμενη νίκη και έπιασε το ρεκόρ που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Τροντ Σόλιντ στον πάγκο τους. Πάντως, η φετινή ομάδα των Πειραιωτών δείχνει ασταμάτητη και έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη κόντρα στους Βοιωτούς, τότε θα γράψει ιστορία για μία ακόμα φορά μέσα στην σεζόν που διανύουμε, μια και «έσπασε» το ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών από την αρχή του πρωταθλήματος, που υπήρχε επί των ημερών του Μάρτον Μπούκοβι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα