«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και χρειάζεται προσοχή»

Τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επεσήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τοτς «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

Ο Γάλλος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης (Τρίτη 29/9) των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι τόσο απλό. Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.

Ο Αλσατός επιβεβαίωσε πως Ματιέ Φλαμινί και Μίκελ Αρτέτα δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμοι, τη στιγμή που θα λείπει και ο τιμωρημένος Ολιβιέ Ζιρού. Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό οι τραυματίες Τόμας Ροσίτσκι και Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Άλεξ Όξλεντ Τσάμπερλεϊν, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου θυμήθηκε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, που είχε γίνει κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι μια όμορφη ανάμνηση, μου έδωσε κίνητρο και δίψα. Η νίκη επί της Λέστερ τόνωσε την ψυχολογία μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα