Ο Ολυμπιακός είχε Μποτία, Ανσαριφάρντ δε χρειαζόταν Κατσικογιάννη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν διατεθειμένοι να…μπουν σε περιπέτειες αλλά είχαν στο μυαλό τους και τις διακοπές των γιορτών. Κινήθηκαν, λοιπόν, σε χαμηλούς ρυθμούς στο γήπεδο των Περιβολίων. Το ίδιο και ο γηπεδούχος Πλατανιάς που είχε κύριο μέλημα να μην κινδυνεύσει αμυντικά και όχι να απειλήσει την εστία του Χουτεσιώτη. Με αποτέλεσμα, για περίπου μια ώρα, το θέαμα να είναι κακό και οι εκατέρωθεν ευκαιρίες ελάχιστες.

Το σκορ «άνοιξε» ο Μποτία στο 57′. Και το 0-2 διαμόρφωσε ο Ανσαριφάρντ (78′) δώδεκα λεπτά μετά την είσοδο του στην 11άδα. Η διαφορά δυναμικότητας και το «καθαρό» αποτέλεσμα, καθιστά τον επαναληπτικό τυπική διαδικασία. Και τους «ερυθρόλευκους» το ακλόνητο φαβορί για να «σφραγίσουν το εισιτήριο» για την επόμενη φάση στη διοργάνωση.

Με λάθη η διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη. Σοβαρότερο όλων η μη αποβολή του Ντιόγκο Φιγκέιρας για εγκληματικό κτύπημα στον Νίκο Κοροβέση (6′). Με τον ρέφερι να δείχνει μόνο κίτρινη κάρτα.

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (82′ Ζίκο), Παπανικολάου (77′ Πατράλης), Ντικαμονά, Γκρζέλτσακ (54′ Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ουές, Καρυπίδης, Κοροβέσης.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς (84′ Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο (66′ Ανσαριφάρντ), Μάριν (85′ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα