Ο Ολυμπιακός ζητά 8 εκατομμύρια ευρώ για Μαζουακού!

Στα 8 εκατομμύρια ευρώ φέρεται να έχει ορίσει τις απαιτήσεις του ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού στην ιταλική Ρόμα!

Σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, οι «Ρωμαίοι» βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του ελληνικού συλλόγου και του παίκτη, ζητώντας από τους «ερυθρόλευκους» να μάθουν ποιο είναι το ποσό που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο σύλλογος του Πειραιά ζήτησε 8 εκατομμύρια ευρώ, ανοίγοντας τη συζήτηση για την άμεση παραχώρηση του Γάλλου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαζουακού υπέγραψε πρόσφατα την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ατζέντης του έχει δηλώσει πως φέτος, ο πελάτης του θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, έχει τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού και έχει λάβει το «οκ» και του τεχνικού της ομάδας, Ρούντι Γκαρσία.

Στην Ιταλία αναφέρουν πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση του Βάλτερ Σαμπατίνι με τον Κριστιάν Καρεμπέ, προκειμένου να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση και να επιδιωχθεί, από πλευράς των «Ρωμαίων», η μείωση των απαιτήσεων του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα