Ο Ολυμπιακός κτυπά την… κρίση της Ουκρανίας!

Η ήττα στην Ουκρανία προκάλεσε… απρόσμενη κρίση στον Ολυμπιακό, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με έναν τρόπο. Τη νίκη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Οι «ερυθρόλευκοι» μαζεύουν τα κομμάτια τους από την ψυχρολουσία που τους επεφύλασσε η Ντνίπρο στο Europa League και στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον δεύτερο Παναθηναϊκό. Ο στόχος είναι ένας. Το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την ήττα της ομάδας στην Ουκρανία, καθώς μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Ο στόχος της Ευρώπης δεν αποτελεί… συνοδευτικό όρο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά αναγκαία συνθήκη για την εξέλιξη του συλλόγου. Ωστόσο, το βασικό μέλημα της ομάδας είναι η διατήρηση των σκήπτρων στο ελληνικό πρωτάθλημα και η ανανέωση του απευθείας εισιτηρίου για το επόμενο Champions League.

Η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχουν επικεντρώσει στην τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Τόσο ο Βίτορ Περέιρα, όσο και μέλη της διοίκησης, τόνισαν την ανωτερότητά τους σε σύγκριση με τον αντίπαλό τους Παναθηναϊκό, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ, αν και θα απέχει, λόγω τραυματισμού, από το σπουδαίο παιχνίδι, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και εμψύχωσε με τον δικό του τρόπο τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα