«Ο Ολυμπιακός με έκανε τον παίκτη που είμαι σήμερα»!

Τις ευχαριστίες του στον Ολυμπιακό και στον προπονητή του, Μίτσελ Γκονζάλεθ, απέδωσε ο διεθνής Κοσταρικανός επιθετικός της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, δηλώνοντας πως η εξέλιξή του οφείλεται εν πολλοίς στην παρουσία του στην Ελλάδα!

Είναι σημαντικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να αναγνωρίζει τη συνεισφορά μίας ομάδας και ενός προπονητή, στην εξέλιξη της καριέρας του. Ο Κάμπελ αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλο ταλέντο, διαθέτει και έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, γεγονός που αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για μία πολύ μεγάλη καριέρα. Στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Μίτσελ Γκονζάλεθ τοου έδωσε ελευθερία στο γήπεδο και αισθάνθηκε σημαντικός, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί και να αποδώσει στο μέγιστο. Αναλυτικά όσα είπε ο 22άχρονος εκρηκτικός επιθετικός των «κανονιέρηδων»:

«Ξεκίνησα κανονικά στην προετοιμασία και έπαιξα στο Champions League. Αυτό με έκανε τον ποδοσφαιριστή που είμαι τώρα. Ακόμη και τώρα έχω να αποδείξω πολλά, αλλά νομίζω πως σκέφτομαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Τώρα, αισθάνομαι πολύ καλά και έτοιμος. Στον Ολυμπιακό απέκτησα αυτοπεποίθηση και κατάφερα να κάνω πράγματα στο γήπεδο στο ανώτερο επίπεδο. Στον Ολυμπιακό ωρίμασα. Ο προπονητής μου έδωσε ελευθερία κινήσεων και αισθάνθηκα σπουδαίος. Αυτό απελευθέρωσε το παιχνίδι μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα