Ο Ολυμπιακός πήρε τον Κροάτη τερματοφύλακα Ίβιτσα Ίβουσιτς

Πριν αντιμετωπίσει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα μετά την απομάκρυνση του Στέφανου Καπίνο, ο Ολυμπιακός φρόντισε να καλύψει το κενό και κάτω από άκρα μυστικότητα έκανε δικό του τον 23χρονο τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Πρόκειται για τον υψηλόσωμο (1,95μ.) Κροάτη γκολκίπερ (γεννηθέντα 1η Φεβρουαρίου 1995), που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ριέκα κι ενώ από το 2009 ως το 2014 ήταν μέλος των τμημάτων υποδομών της Ίντερ. Το 2014-2015 ανήκε στην ιταλική Πράτο, ενώ από τότε μέχρι σήμερα φορούσε τη φανέλα της Ίστρα, στην πατρίδα του.
Ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ, ο οποίος έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές της Κροατίας, έρχεται να πλαισιώσει τους Προτό και Χουτεσιώτη, αποτελώντας και μια επένδυση για το μέλλον.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς».
Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο νεαρός τερματοφύλακας ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα