Ο Ολυμπιακός στο «μονοπάτι» των μεγάλων κλαμπ!

Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της τρέχουσας περιόδου, ξεκινάει ο επόμενος! Η συγκεκριμένη φιλοσοφία διέπει όλα τα μεγάλα κλαμπ ανά τον κόσμο, στον «κλειστό κύκλο» των οποίων φαίνεται να έχει εισέλθει και ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει από τώρα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ξεκινώντας από το θέμα του προπονητή! Όπως αποκάλυψε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του για τουλάχιστον έναν χρόνο. Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για μία σεζόν ακόμη, αλλά βέβαια, δεν δεσμεύτηκε ότι οι επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχουν ευτυχή κατάληξη.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει την έκθεση του τεχνικού τιμ για το υπάρχον υλικό και τις ανάγκες που ενδέχεται να προκύψουν, βάσει των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι ή την εικόνα – θετική ή αρνητική – που παρουσιάζουν οι παίκτες. Ο Μίτσελ, είτε συμφωνήσει, είτε όχι, θα πρέπει να παραδώσει την έκθεσή του μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε η διοίκηση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα