Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί διαψεύδει την προπαγάνδα των ξένων ΜΜΕ!

Τον καλύτερο υποστηρικτή στο πρόσωπο του Ομάρ Ελαμπντελαουί βρήκε – αναπάντεχα – η Ελλάδα, καθώς ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατακεραύνωσε την προπαγάνδα των ξένων ΜΜΕ, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Στο εξωτερικό πιστεύουν πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα απόλυτο χάος, πως τίποτα δεν λειτουργεί, πως οι άνθρωποι παρακαλούν για… βοήθεια από τους εταίρους και πως υπάρχει γενικότερη στάση πληρωμών. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όχι μόνο διέψευσε την τραγικότητα των περιγραφών, αλλά δήλωσε στα νορβηγικά ΜΜΕ πως όλα κυλούν ομαλά στον Ολυμπιακό, πως υπάρχουν δυσκολίες στον κόσμο, αλλά σε καμία περίπτωση η όλη εικόνα δεν παραπέμπει σε… αφρικανικό κράτος! Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως δεν είναι σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά και την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικές είναι οι ατάκες του:
«Δεν έχω προσέξει κάτι το συγκλονιστικό. Τόσο οι μισθοί, όσο και τα υπόλοιπα, εξελίσσονται ομαλά. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αντιληφθεί τα περί κρίσης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πάει σε περιοχές που ο κόσμος βιώνει δύσκολες καταστάσεις. Δεν ανησυχώ για τα λεφτά μου. Παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα