Ο Οτζίτζα καθάρισε για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Πανιώνιο

Πολύ πιο εύκολα απ’ όσο μαρτυρά το τελικό 1-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Πανιωνίου το βράδυ της Κυριακής (18/2) μπροστά σε άδειες εξέδρες και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 3 αγωνιστικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν από την απουσία του κόσμου (το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών) και πολιόρκησαν από τα πρώτα λεπτά την εστία του Πανιωνίου που εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει διαστάσεις αν κάτω από τα δοκάρια του Πανιωνίου δεν βρισκόταν ο Κότνικ, που ήταν με διαφορά ο κορυφαίος της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων.

Μόνο μία φορά νικήθηκε ο Σλοβένος γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» αλλά αυτή ήταν αρκετή για να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι. Στο 48’ ο Ταχτσίδης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και τροφοδότησε τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος έστειλε με υποδειγματικό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Μποτία, Ταχτσίδης, Οφόε (85′ Μάρτινς), Μάριν (65′ Ανδρούτσος), Μιραλάς, Ζιλέ, Ομάρ, Ανσαριφάρντ (74′ Τζούρτζεβιτς), Χατζισαφί, Νικολάου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Βλάχος, Oυάσινγκτον, Πινιώτης (70′ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας (56′ Μακρύλλος), Μπραχίμι (56′ Σπιριντόνοβιτς), Νίλσεν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα