Ο «πάγος» στην Ατλέτικο και η προσδοκία της Premier!

Ολοένα και εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Στην αρχική εκτίμηση, οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης θεώρησαν απίθανο το ενδεχόμενο να αποφασίσει το άλμα στην Premier League ο προπονητής τους, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι το συγκεκριμένο ενεχόμενο κάθε άλλο παρά απίθανο είναι. Το… μεγάλο τεστ έγινε από τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος», η οποία θέλησε να καλέσει τον Σιμεόνε για συζητήσεις περί νέου συμβολαίου. Η απάντηση κυριολεκτικά τους… πάγωσε!

Ο Αργεντινός ζήτησε από τη διοίκηση της Ατλέτικο να περιμένουν το καλοκαίρι, καθώς στην παρούσα φάση δεν επιθυμεί να σκέφτεται τα προσωπικά του, αλλά την πορεία της ομάδας προς την επίτευξη των στόχων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, οι οποίοι διέρρευσαν από το περιβάλλον του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δεχθεί ήδη μία πρώτη προσέγγιση από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον έχει ενημερώσει ότι το όνομά του είναι στην πρώτη θέση της λίστας των διαδόχων του Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε περίπτωση που αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Χιλιανός τεχνικός.

Η μεταφορά των συζητήσεων για νέο συμβόλαιο έβαλαν στην… πρίζα τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είχε διαμορφώσει την άποψη ότι θα συνεχίσει την πορεία της με τον Ντιέγκο Σιμεόνε για πολλά χρόνια ακόμη. Ωστόσο, ο Αργεντινός επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην πρόκληση που ονομάζεται Premier League και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να αναλάβει ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα