Ο Πάουλο Μπέντο υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Το όνομα του Πορτογάλου προπονητή Πάουλο Μπέντο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες ως η πιθανότερη λύση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και απομακρύνθηκε από την εθνική Πορτογαλίας, για να αναλάβει στη θέση του ο Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά», Ρίνους Μίχελς.

Ο 46χρονος τεχνικός πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής και από το 2004 ενεργοποιήθηκε στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την ακαδημία  της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το 2005 αναβαθμίστηκε σε πρώτο προπονητή της ομάδας, μένοντας έως το 2009. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε δύο κύπελλα Πορτογαλίας και δύο σούπερ καπ. Το 2010 ανέλαβε Ομοσπονδιακός τεχνικός, μέχρι και το 2014, οπότε αποχώρησε μετά τη συμμετοχή της ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος προσανατολίζεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει πολλά κολλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα