Ο Πέτριτς «απειλεί» τον προγραμματισμό στον ΠΑΟ!

Η παρουσία του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη. Με σύνολο τεσσάρων τερμάτων σε διάστημα ενός χρόνου και σε 22 αγώνες, οι επιδόσεις του δεν είναι εκείνες που προσδοκούσαν στο «τριφύλλι».

Για τον λόγο αυτό, οι «πράσινοι» είχαν αποφασίσει να του βρουν ομάδα και να απαλλαγούν από την παρουσία του και το συμβόλαιό του, μέσα στον Γενάρη. Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, κάτι έχει αλλάξει. Ο Πέτριτς πήρε τις ευκαιρίες του και τις αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποκορύφωμα το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία επανεξετάζουν την περίπτωσή του και μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και συνεισφέρει στην πορεία της ομάδας, να του προτείνουν νέο συμβόλαιο! Ο ίδιος πάντως, έθεσε το θέμα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Ο Κροάτης δήλωσε πως αν ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραμονή του, εκείνος είναι πρόθυμος να συνεχίσει στον σύλλογο της Αθήνας.

Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει ανατροπή στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων». Μέχρι τώρα θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς, ενώ στα… υπόψιν ήταν και ο Νίκος Καρέλης, για τον οποίο έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός προέβλεπε την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, εκτός του Νίκο Καλτσά, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Βέροια για το καλοκαίρι. Εφόσον ο Πέτριτς αποδείξει ότι προσαρμόστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» θα προσαρμόσουν αναλόγως τα πλάνα του και θα… αποφύγουν περαιτέρω έξοδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα