Ο Παναθηναϊκός «κτυπά» Χουάν Ζεσούς από Ίντερ

Για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου αμυντικού της Ίντερ, Χουάν Ζεσούς, κινείται ο Παναθηναϊκός, καταθέτοντας πρόταση για το δανεισμό του 25χρονου άσου, για ένα ή δύο χρόνια.

Ο διεθνής παίκτης αποτελεί επιλογή του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος επικοινώνησε κατ΄ ιδίαν με την πρώην ομάδα του. Ο Ζεσούς είναι 4 φορές διεθνής με τη Βραζιλία και καλύπτει τόσο τη θέση του αριστερού στόπερ, όσο και του αριστερού μπακ.

Την πρόταση του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής ομάδας, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι στην Ίντερ δεν έχει ξεκαθαρίσει το ρόστερ, ενώ και ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς αμυντικού ανέρχονται σε 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ με την Ίντερ έχει αγωνιστεί σε 125 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Χουάν Ζεσούς αποκτήθηκε από την Ίντερ το 2012, το διάστημα δηλαδή, που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Βραζιλιάνος ήταν βασικός στο σύστημα 3-5-2 που χρησιμοποιούσε ο Ιταλός τεχνικός, μαζί με τους Αντρέα Ρανότσια και Βάλτερ Σάμουελ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, ενώ ανανεώθηκε το 2013.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα