«Ο Παναθηναϊκός μαζεύει… αληταράδες»

Ο Αλέξης Κούγιας φημίζεται για την ικανότητά του να δημιουργεί αίσθηση με τα λεγόμενά του, παρά το γεγονός ότι αρκετές φορές ξεπερνά τα όρια της υπερβολής. Ο πρόεδρος της Λάρισας έδωσε ένα ακόμη σόου στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στον Παναθηναϊκό.

«Δεν μπορεί ένας Παναθηναϊκός να διώχνει όλα τα ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους αυτούς τους αληταράδες οι οποίοι ήρθαν εδώ να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Κάθε Δευτέρα αντιμετωπίζω τον Κυριάκο Θωμαϊδη, έχει κάνει τόσο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εγώ τον χρησιμοποίησα… Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο. Πρώτα φτιάχνεις ποδοσφαιρική ομάδα και όχι τηλεοπτική εκπομπή, πρώτα φτιάχνεις αυτό που καμαρώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δεν κοιτάζεις κάθε άνθρωπο που δεν κάνει το κέφι σου να τον εξοντώνεις ηθικά κάθε Δευτέρα. Θα ήθελα να δείξουν καρέ καρέ τι κάνει ο Μπεργκ κάθε Κυριακή και να δείξουν και σήμερα τι έκανε, έπρεπε να έχει αποβληθεί πρώτος. Τα πράγματα πρέπει να παίρνουν τον δρόμο τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός νομικός .

Οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν άμεσα για τα όσα υποστήριξε ο Κούγιας και όπως τόνιζαν άμεσα θα κινηθούν νομικά εναντίον του τόσο στην ποινική όσο και στην αθλητική δικαιοσύνη.

Από εκεί και πέρα σχετικά με την διαιτησία της αναμέτρησης από τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον Παναθηναϊκό σημείωναν ότι η διαιτησία ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δύσκολο ματς. Μάλιστα τόνιζαν ότι με την ανοχή και τα λάθη τους επηρέασαν τη ροή του ματς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα