Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει την τιμωρία του Ολυμπιακού!

Το «ντέρμπι» μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού μόλις… ξεκίνησε και σε πρώτη φάση, δεν διεξάγεται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο «γήπεδο» της ΕΠΟ!

Το θέμα έχει ως εξής. Στα τελευταία δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδος, κόντρα σε Φωστήρα και Τύρναβο, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που προβάλλονταν τα παιχνίδια τους από τον τηλεοπτικό σταθμό που είχε τα δικαιώματα κάλυψης και αρνήθηκαν να παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου. Βάσει των κανονισμών, τόσο ο Βίτορ Περέιρα, όσο και ένας παίκτης του Ολυμπιακού, όφειλαν να παραβρεθούν και να κάνουν δηλώσεις. Η αποχή συνεπάγεται τιμωρία μέχρι τέσσερις αγωνιστικές στον προπονητή, στον ποδοσφαιριστή επίσης μέχρι τέσσερις αγώνες και στην ομάδα πρόστιμο 20.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής, όλα τα παραπάνω διπλασιάζονται. Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός προέβη δύο φορές στο συγκεκριμένο «ατόπημα», τόσο ο Βίτορ Περέιρα, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, κινδυνεύουν με βαριές καμπάνες.

Παρ’ όλα αυτά, η ΕΠΟ δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και δεν εμφανίζει τη διάθεση να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ, η διοίκηση του οποίου δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με την Ομοσπονδία, φρόντισε να επισημάνει το συγκεκριμένη ζήτημα και να… υπενθυμίσει την εις διπλούν παραβίαση των κανονισμών, προκειμένου να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα. Επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από τον Ολυμπιακό, ενώ και τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα, δεν προέβησαν σε κάποια καταγγελία της σύμβασης, ώστε να «υποχρεώσουν» την ΕΠΟ στη λήψη μέτρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα