«Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη»

 

Για τη νίκη θα παίξει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (20/10) στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάγκ για το Γιουρόπα Λιγκ, όπως ανέφερε ο Βλάνταν Ιβιτς.

«Ποτέ δεν σκεφτήκατε την ισοπαλία, πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη. Η ομάδα της Καραμπάγκ μου δείχνει πιο επιθετική, μου δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει ένα βαθμό. Αυτό είδα στα παιχνίδια της, όπως και στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός του δικεφάλου του βορρά.

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν ένα από τα γεγονότα που σχολιάστηκαν αρκετά τις προηγούμενες ημέρες με τον Βλάνταν Ίβιτς να δηλώνει πως είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί: «Μια ομάδα που δημιουργεί τόσες ευκαιρίες όσες χάνουμε εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια, σημαίνει για μένα ότι δουλεύει καλά, ότι είναι καλά οργωμένη επιθετικά, χάνει ευκαιρίες, βάζει όμως και γκολ. Το σκοράρισμα θα βελτιωθεί και από τις λιγότερες ευκαιρίες θα βάζουμε περισσότερα γκολ. Αυτή τη στιγμή αυτό το κομμάτι δεν είναι με το μέρος μας, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο, αν δεν κάναμε τις φάσεις θα το σκεφτόμουν. Η εκτέλεση είναι κάτι που θα έρθει, βλέπω ότι οι παίκτες δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι και από την πλευρά μου δεν θέλω να τους πιέσω. Δεν υπάρχει φόρμουλα για κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει εξήγηση. Το θέμα είναι αν κερδίζει η ομάδα και αν έχουμε καλά αποτελέσματα σίγουρα, είμαστε ικανοποιημένοι».

Ο Ιβιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή, λέγοντας: «Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις επιλογές αλλά εξαρτάται και από τους παίκτες που είχαν τραυματισμούς, είτε από αυτούς που είχαμε κάποια παράπονα. Θα δούμε μετά την προπόνηση πως θα αισθάνονται όλοι. Την έχω την εντεκάδα στο μυαλό μου, ωστόσο περιμένω να τελειώσει η προπόνηση και να πάρω την απόφαση μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα