Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για Στοχ!

Το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή του Μίροσλαβ Στοχ στο ρόστερ της ομάδας, παίζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία έχει καταθέσει δύο προτάσεις στην τουρκική Φενερμπαχτσέ, για την αγορά του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πρόσφερε δύο εναλλακτικές λύσεις στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ. Η πρώτη είναι να δοθεί για έναν χρόνο δανεικός ο παίκτης και στη λήξη της δανειακής σύμβασης, να υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς ΠΑΟΚ, να εξαγοράσει τα δικαιώματα του Σλοβάκου, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ, Η δεύτερη είναι να καταβληθούν άμεσα τα 2 εκατομμύρια ευρώ και να επιστρέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη μεταγραφή.

Απάντηση αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες, ωστόσο το ρεπορτάζ από την Τουρκία παρουσιάζει τη μετακίνηση του Στοχ στον ΠΑΟΚ εξαιρετικά πιθανή. Όπως λένε οι «γείτονες», η Φενερμπαχτσέ έχει αυτή τη στιγμή 11 ξένους (!!!) παίκτες και είναι υποχρεωμένη να τους μειώσει στους οκτώ! Με άλλα λόγια, η τουρκική ομάδα θα πρέπει να απαλλαγεί από τρεις ξένους παίκτες. Ο ένας εικάζεται πως θα είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος είχε δηλώσει πως επιθυμεί να μείνει στην ομάδα που ανήκει ή αν δοθεί, να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και ενδέχεται να είναι θετικές για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Το όλο θέμα με τον Μίροσλαβ Στοχ μπλόκαρε ευθύς εξ αρχής, εξαιτίας της υψηλής ρήτρας (5 εκατομμύρια) που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες πέρυσι το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό και από την αρχή πρότεινε 1,5 με 2 εκατομμύρια. Όπως φαίνεται, η ανάγκη να μειώσει το ρόστερ των ξένων παικτών της η Φενερμπαχτσέ εξυπηρετεί το «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια να διατηρήσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα