Ο ΠΑΟΚ πανηγυρικά στην τετράδα του κυπέλλου

Μετά τους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε με 3-1 και από το Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, πετώντας εκτός τον Ατρόμητο (5-1 συνολικό σκορ)!

Επαγγελματική εμφάνιση από τον «δικέφαλο του βορρά» που ήταν ουσιαστικός και στις τρεις καλές φάσεις που έφτιαξε σκόραρε. Το πάλεψε όσο μπορούσε η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία με την είσοδο των Βασιλακάκη, Κωτσόπουλου πίεσε τους Θεσσαλονικείς και προσπάθησε να κυνηγήσει όσο μπορούσε την ανατροπή.

Στο 22’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους τελική με το πλασέ του Μπουσούλατζιτς να περνάει ψηλά άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα «άγγιξαν» το γκολ! Ο Μπρούνο έκλεψε την μπάλα από τον Αζεβέδο και τροφοδότησε τον Ντιγκινί, ο οποίος έκανε ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή η φάση έδειξε να ξυπνάει τους φιλοξενούμενους που ισορρόπησαν εκ νέου το ματς και έφτασαν στην πρώτη τους ευκαιρία στο γκολ, καθαρίζοντας την πρόκριση. Σάκχοφ και Κουλούρης έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, με τον πρώτο να νικάει τον Μίρκοβιτς με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή για το 1-0. Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Νταμίρ Κάναντι έβαλε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους τον Βασιλακάκη αλλά και τον Κωτσόπουλο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και ο Ατρόμητος είχε εξαιρετικό πρόσωπο. Οι Περιστεριώτες πίεσαν από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης και οι δύο αλλαγές συνδυάστηκαν στο 54ο λεπτό με τον Βασιλακάκη να ισοφαρίζει με κοντινή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να πιστεύουν πως μπορούν να… αγχώσουν τους φιλοξενούμενους παρότι έψαχναν ακόμη τρία γκολ, έφτιαξαν φάσεις για να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Πασχαλάκη αλλά και στον Μαλεζά που στο 66’ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κωτσόπουλου!

Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε ο Κάνιας στην αμέσως επόμενη φάση να σκοράρει το δεύτερο γκολ της καριέρας του με τρομερό σουτ, γράφοντας το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ και βάζοντας… στοπ στις λιγοστές ελπίδες των παικτών του Ατρομήτου! Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίζονταν εξαιρετικά το ματς και το προβάδισμα που είχαν πάρει από το πρώτο παιχνίδια και έχοντας… ρεσιτάλ ευστοχίας βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και για τρίτη φορά, με τον Κουλούρη να διαμορφώνει το τελικό σκορ (1-3) στο 79ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

 

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (73′ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (46΄ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46΄ Κωτσόπουλος)

 ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57΄ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Κάνιας, Σάκχοφ (75΄ Μουλέν), Πέλκας (60΄ Μπίσεσβαρ), Μακ, Λημνιός, Κουλούρης
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα