Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League

O ΠΑΟΚ  ήταν ο τελικός νικητής της διαδικασίας των Play off, καθώς το 1- 1 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα τον βόλεψε απόλυτα και κατέκτησε την πρωτιά που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε είσοδο στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Ροντρίγκες στο 18’ και ο Λουντ στο 26’ πέτυχαν τα γκολ και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, διότι οι γηπεδούχοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ξεκάθαρες φάσεις για γκολ και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Γλύκου όλες κι όλες δύο φορές στο τελευταίο πεντάλεπτο (σουτ Πέτριτς και κεφαλιά του προωθημένου Στιλ!). Με τους δώδεκα βαθμούς, ο ΠΑΟ τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ έμεινε τρίτος η ΑΕΚ τέταρτη και πέμπτος ο Πανιώνιος, που στο αδιάφορο ματς της Νέας Σμύρνης νίκησε 1-0 την Ένωση με γκολ του Μασούρα.

Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο γ’ προκριματικό του Champions League (26-27 Ιούλη και 2-3 Αυγούστου) κι αν περάσει θα αγωνιστεί στα Play Off του Champions League με στόχο την είσοδο στους ομίλους (και με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση που δεν καταφέρει την υπέρβαση). Αν αποκλειστεί από το γ’ προκριματικό, τότε παίξει στα Play off του Europa League, όπου θα βρεθούν και οι ΑΕΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιος αν περάσουν από το γ’ προκριματικό οι δύο πρώτοι και από το β’ και γ’ γύρο οι Νεοσμυρνιώτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα